Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Solide bedriftsløsninger

Din totalleverandør 


Office 365

Mange lagrer alle dokumenter og bilder lokalt på PCen og tenker ikke over at dette kan være risikabelt før harddisken går i stykker og man mister alle filene sine. Vil du unngå denne type problemer er Office 365 den perfekte løsning. Her får du alt du trenger for standard kontorløsninger i en pakke, og du kan installere Office 365 på opptil 5 forskjellige PCer, nettbrett eller telefoner. 

 

 

 

 Les mer om Office 365


Månedlig Service

Har dere egne servere kan vi overta driften av disse. Ved å inngå en serviceavtale er dere sikret en stabil og sikker drift av deres serverpark. Vi tar oss da av alt som har med drift og vedlikehold av deres IT-system. Vi kan også overføre serverdriften til vårt driftssenter, enten ved at dere får en egen dedikert server, eller ved at vi oppretter en Virituell Server for dere (VPS) 

Ta kontakt for nærmere informasjon


Office 365 e-post

Hvis man kun trenger e-post er Exchange Online tingen for deg.. Du får tilgang på e-posten din via webmail, og kan også synkronisere mot telefon og nettbrett. Mailboks på 50GB.

Les mer her

Online backup

Vi tar backup av dine data og overfører dem til vårt driftssenter. På den måten er du alltid sikret hvis du skulle slette noe ved et uhell eller du opplever Cryptolocker-angrep. 

Les mer her

Øvrige Nettskyløsninger

Webhotell
Domenedrift
Helsenettbackup


Pulsway Sikkerhetspakke

Trusselbildet på internett blir stadig mer komplekst samtidig som vi flytter flere og flere tjenester ut på web. Det er derfor svært viktig å ha en skikkelig sikring av din PC og dine data. Agder It service kan tilby en sikkerhetspakke som er av de beste på markedet. Den kan bygges opp med forskjellige komponenter og beskytter mot flere forskjellige trusler på nett. Pulseway Sikkerhetspakke inneholder følgende:

Les mer om Pulseway Sikkerhetspakke


Fjernhjelp

Vi kan koble oss på din datamaskin og gi deg øyeblikkelig hjelp! Ved hjelp av Teamviewer kan vi fjernstyre din PC rydde opp i problemer som har oppstått.
Trykk her for å laste ned programvare

Hvorfor velge oss?

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn