Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Solide bedriftsløsninger

Pulseway Sikkerhetspakke:

Agder IT overvåker alle PCene som har sikkerhetspakken installert. I tillegg får du et kontrollpanel på hver PC som forenkler fjernstyring, innrapportering av saker og innsending av skjermbilde ved feilmeldinger.

 

Antivirus

Dette er grunnmuren i sikkerhetspakken. Pulseway benytter Webroot SecureAnywhere som antivirus program i sin pakke. Webroot er et raskt og effektivt antivirusprogram som beskytter mot virus og Malware.

Auto Patch

Det oppdages stadig sikkerhetshull i Windows og annen programvare som for eksempel Adobe, Office, Java osv. AutoPatch sørger for at disse hullene tettes ved hjelp av ukentlige oppdateringer. Bruker du Autopatch slipper du også de irriterende pop-up meldingene fra bla Java og Adobe som hele veien dukker opp.

Web Protection

Fra tid til annen er vi alle innom websider vi ikke kjenner fra før. Er du da riktig uheldig vil du kunne oppleve at dine bilder og dokumenter blir kryptert eller at du blir frastjålet påloggings-informasjon til nettbank eller liknenede. Pulsway  blokkerer slike sider og forhindrer denne typen problemer. 

Overvåking

Pulsway agenten passer på datamaskinen din og melder fra til oss hvis det oppstår problemer. Vi får da melding om dette i vårt kontrollsenter, og tar da kontakt med deg for å rette opp i eventuelle feil.

  

 

 Ta kontakt for mer informasjon

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn