Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Solide bedriftsløsninger

Office 365 Standard

Hver bruker får 1 TB lagringskapasitet, og hvis det er flere personer i bedriften kan man dele filer og mapper med hverandre på samme måte som på en filserver. I tillegg til at dataene ligger i skyen legges det også en kopi på den enkelte PC og du har derfor alltid tilgang på filene dine uansett om du er koblet til internett eller ikke. Hvis du redigerer filer mens du er offline så vil disse synkroniseres når du kobler til nettet igjen.

Hver bruker får en Microsoft Exchange konto på 50 GB. Du kan sette opp e-postkontoen din på alt fra PC, telefon og Ipads, og disse synkroniseres fortløpende slik at du alltid har en oppdatert e-postboks på alle enheter.

Office 365 inneholder oppgradering til siste versjon av Office til enhver tid. Når det kommer en ny versjon vil denne oppdateres på din PC uten noen ekstrakostnad.

 

Office 365 E-post

Hvis man kun trenger e-post har man en egen Office 365 Exchange konto for dette. Denne kan settes opp på telefon og iPad, samt man kan behandle e-post i Microsofts Webmail grensesnitt. Mailboksen er også her på 50 GB.

  

 Ta kontakt for nærmere informasjon

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn