Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Solide bedriftsløsninger

Brannmur og trådløst nettverk

For enhver bedrift er det essensielt å ha ett velfungerend nettverk. Både det interne nettverket og internettforbindelse må til enhver tid være oppe for å kunne utføre bedriftens oppgaver på en effektiv måte. Ved å overlate nettverksdriften til oss passer vi på at dere alltid har ett velfungerende nettverk. 

 

Brannmur

Det å ha en skikkelig brannmur er viktig for å beskytte bedriftens data mot trusler utenfra. Zyxel er markeds-ledende på brannmurteknologi og vi benytter oss derfor av deres USG og NSG serier. Dette er solide brannmurer med svært god beskyttelse kombinert med høy overføringskapasitet.

Trådløst nettverk

Vi kan sette opp trådløst nettverk for dere basert på Zyxel's AP serie. Antall accesspunkter avhenger av størrelsen på bedriftens lokaler, og vi skreddersyr en løsning som gir dere sømløst, trådløst nettverk i hele deres kontorlokale.  

Switch

Etthvert nettverk er bundet sammen av en eller flere switcher. Hvis disse svikter vil hele nettverket slutte å fungere. Det er derfor viktig å ha robuste swithcer med rask overføringshastighet. Også her er Zyxel blant de beste på markedet, og vi finner den swithcen som passer best for dere. 

 

Ta kontakt for mer informasjon

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn